HVORFOR KØBE

The Scandinavians have a word for balance — the concept of not too much, not too little, just right — they call it lagom and it’s at the heart of the Rene Fris hair care philosophy:

A return to simple, beautiful living.

OPDAGELSEN

René’s ultra-rene, og naturlige tilgang til hårpleje, har længe stået i skarp kontrast til de indviklede og unødvendigt komplicerede metoder, der benyttes af store dele af frisørbranchen. Efter at have kæmpet i årevis for at finde et produkt, der kunne tæmme lokkerne, tilføje volumen og eliminere krusning uden at fjerne hårets lette, naturlige bevægelse, blev løsningen, at Rene skabte sine egne produkter.

Resultatet af mere end et årti med salon- og laboratorie udvikling, er, at produktlinjen udnytter den regenererende kraft i Skandinaviens dyrebare Cloudberry. Cloudberry er en potent antioxidant, der er rig på vitamin A, C og E samt Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer. Den bekæmper oxidativ stress og plejer hovedbunden og forbedrer desuden enhver hårtype: hos kvinder og mænd, hvad enten de har glat eller krøllet, tykt eller fint hår.

Med René Fris hårpleje linje opnås det naturlige look, med minimum af vedligeholdelse. Linjen er nu også tilgængelig udenfor salonerne.

Fris har med sin innovative nytænkning skabt en ren og berusende signaturduft. Hans hårplejelinje et vidunder af banebrydende teknologi og naturlige ingredienser – såvel som et ægte bevis om lagom kraft.

THE STYLIST

René Fris er født og opvokset i Danmark. Han har været hårstylist i 20 år og har arbejdet i USA, Japan, Australien, Italien, England, Tyskland, Norge og Danmark. Men uanset hvilken storby han har boet i, eller hvilken international berømthed der har siddet i hans frisørstol, har han aldrig forladt lagoms principper.

Luksus, der nemt kan opnås, er hans varemærke, og det har gjort ham berømt. Han har været vært for Bravos Shear Genius og Europas Queer Eye for the Straight Guy, ligesom han har utallige gange har optrådt i tv-shows som The Today Show, The Early Show, EXTRA, og mange flere.