Gratis levering til din nærmeste pakkeshop ved køb over 200 kr.

Om René Fris

René Fris er en af verdens mest efterspurgte hårstylister, og han er desuden ekspert indenfor skønhed og hudpleje.

René er født og opvokset i Danmark og har gennem sit voksne liv arbejdet og boet i Sydney, Tokyo, Milano, Paris, Los Angeles og Miami. Siden 1999 har han været bosat i New York.

Han har en særlig evne til at fremelske kundernes personlige stil, hvilket giver dem mulighed for at være den bedste version af sig selv.

Han er på forkant med skønhedstrends, og har haft utallige internationale berømtheder i sin frisørstol. Dette har givet Rene bemærkelsesværdige jobs på tv. Han har bl.a. været mentor for- og medvært på NBC/Bravo TV’s amerikanske hit show “Shear Genius”, samt skønhedsspecialist på De Fantastiske 5 på tv 3 (Queen Eye for the Straight Guy). I øjeblikket kan Rene opleves som mode- og skønhedsguide på “Good Morning America”, “The CBS Early Show”, “Today” og “E! Nyheder” i USA.

Ud over hans stadig voksende internationale tv-karriere, som inkluderer udviklingen af flere reality-tv-shows i USA, er Rene en af de bedst sælgende forfattere af bøger om personlig pleje. I Danmark er det: ”Mand, tæm din krop” og ”Kvinde plej din krop”. Derudover har Rene tidligere været fast styling guide på dagbladet BT hver søndag samt været chefredaktør for ”Hair Style and Beauty” magasinet.

Filosofi

Rene’s professionelle fokus er fortsat på at hjælpe andre. Han har som mentor for flere hundrede stylister, haft indflydelse på deres karriere. Han har drevet sin egen salon i Danmark, og været hovedstylist i New Yorks Elisabeth Ardens Saks 5th Avenue Red Door Salon. Han har desuden fungeret som stylist i John Frieda Salons. I dag er han tilknyttet salon SCK 5 AV New York som frisør.

”Jeg elsker at videregive skønhedens hemmelige kode,” forklarer Rene, hvis arbejde foran kameraet som Ford-model og tv-personlighed har lært ham, at ægte skønhed kommer indefra. ”Skønhed er ikke blot en stilfuld klipning eller ny make-up. Skønhed handler om at skabe et komplet top-til-tå-look, der afslører ens personlighed og lader indre skønhed og selvtillid skinne igennem. ”